Hírek

AMERIKA ! SDR MŰTÉT !!!

Még fordítás alatt de a lényeg már érthető GRATULÁLUNK AZ ÖNÖK GYERMEKE ALKALMAS!!!!!  Nagyon vegyesek az érzelmeink de tudjuk hogy ez egy nagy lehetőség Ádámnak hogy tényleg önálló teljes életet élhessen úgy ahogyan a mindenkori társai , ugyanakkor nekünk szülőknek egy igen nagy izgalom hogy sikerüljön a műtét és minden zökkenő mentesen menjen. Nagyon sok a kérdés sok idő lesz míg ezek letisztulnak de időnk van és remélem pénzünk is lesz rá hiszen ez nagyon nagy összeg ami első számítás szerint úgy 15 millió forintba fog kerülni. Felmerülő kérdések Pl: támogatja-e a TB ha igen hol és milyen arányban. Mikor mehetünk ? Elvileg 2014 január 31 -ig semmiképpen sem hiszen akkor telik le az egy év az ortopédia műtéttől számítva. Igen sok a kérdés nagy az izgalom de egy a lényeg ALKALMAS ez nagyon fontos kérdés volt hiszen ha nem volna alkalmas akkor egy lehetőséggel kevesebb. Persze az lett volna a legjobb ha azt írják hogy ennek a gyermeknek nincs rá szüksége és meg tanul járni , de ha már ebben a helyzetben vagyunk akkor ennél jobb választ nem is kaphattunk volna. Kérek mindenkit aki követi Ádám történetét az szorítson nekünk hogy minél hamarabb össze gyűljön majd a szükséges pénz illetve hogy zökkenő mentesen történjem mindenféle beavatkozás. Na de most egyenlőre Lengyelország és ott is Varsó az úti cél ahova az Önök segítségével jutottunk ki és október 19.-én indulunk is egy nagyon kemény izom erősítésre aztán majd meglátjuk a továbbiakat. 2013 szeptember

Levelem az alapítványokhoz !

Döngölőné Szalai Ágnes vagyok Nagycenkről. Két gyermek boldog édesanyja. Ezt a boldogságot beárnyékolja  Ádám kisfiam betegsége. 3 és fél éves és még nem tud önállóan járni. Kisfiam Döngölő Ádám 2009 11.16.-án született 32. hétre. Egy éve derült ki hogy Ádámnál oxigén hiány gyanúja áll fent mivel Ádám mozgása Icp gyermekére hasonlít. Júliusban voltunk MR vizsgálaton aminek eredmény kidolgozása folyamatban van. Ádámnak létre hoztunk egy blogot azért hogy ott figyelemmel lehessen követni Ádám fejlődését és anyagi segítséget tudjanak nyújtani azok akik úgy érzik hogy Ádámot támogatni szeretnék. A blog címe ahol megtekinthető az oldal  http://adamkismano.blogspot.hu/   Ádám szellemileg rendben van életkorának megfelelő de sajnos a mozgásban le van maradva jelenleg csak segítséggel jár. Szakemberek szerint jó esélye van az önálló járásra , de azt rengeteg terápia és esetleg műtét követi még. Jelenleg a Varsói Suit terápiát javasolták ahova már be is adtuk a kérvényünket jelenleg elbírálás alatt áll. És folyamatban van az SDR műtéthez szükséges papírok beszerzése. Jelenleg Én nem tudok vissza menni dolgozni így csak a férjem keres és sajnos kiadásainkat tovább rontja hogy lakáshitelünk is van. Ezek a terápiák illetve a műtét nagyon drága az Oep ha támogatja akkor is csak részben támogat. Kérem az alapítványt segítsen Ádám gyógyulását, segítse abban hogy a terápiához, műtéthez anyagi támogatást nyújt  számunkra, azért hogy Ádám megismerhesse az önálló járás örömét. Támogatásukat előre is nagyon köszönöm .
Elérhetőségem: +36308662144
e-mail cím : dongolo.istvan@gmail.com
blog: adamkismano.blogspot.com
                     
                                           Tisztelettel: Döngölő Család

Hét alapítványnak írtam sajnos csak kettő válaszolt.


Tisztelt Döngölő Család!

Köszönjük, hogy bizalommal fordultak hozzánk.A Mosoly Alapítvány a súlyosan vagy krónikusan beteg, illetve lelki traumát átélt gyermekek számára nyújt ingyenes mese- és művészetterápiás foglalkozásokat, élményprogramokat. Célunk, hogy a gyerekek jobban el tudják viselni a kezelésekkel járó megpróbáltatásokat, gyógyulásuk gyorsabb és tartósabb legyen.A rendelkezésünkre álló forrásokat kizárólag olyan szakmai programok megvalósítására fordíthatjuk, melyek a fenti célokat szolgálják. Anyagi segítséget és természetbeni juttatásokat sajnos nem tudunk biztosítani sem egyének, sem családok számára, még beteg gyerekeket nevelő szülők esetében sem. Így őszintén sajnáljuk, de kérését nem tudjuk teljesíteni.

Mosoly Alapítvány

-
Kedves István!

Őszintén sajnálom, hogy nem tudunk segíteni. Sajnos nincs kapcsolatunk olyan alapítvánnyal, amely támogat hasonló ügyeket és mi más jellegű terápiákat tartunk, elsősorban kórházakban. Ha mégis tudomásomra jut bármi, ami segíthet Önöknek, jelentkezem.

Remélem találnak támogatót és Ádám megtanul járni.

Varga Andrea Helena
Operatív vezető
Mosoly Alapítvány

----- Eredeti üzenet -----
Feladó: István Döngölő <dongolo.istvan@gmail.com>
Címzett: Mosoly Alapítvány <mosoly@mosolyalapitvany.hu>
Elküldött üzenetek: Fri, 02 Aug 2013 04:55:53 -0000 (UTC)
Tárgy: Re: Ádám gyógyúlásáért
-
KEDVES István!

együttérezve fogadtam levelét. Sajnos alapítványunknak a terápiák fizetésére nincs lehetősége. adományként szoktunk ruhákat játékokat kapni, ha ezzel tudunk segíteni akkor természetesen azt örömmel megteszem.imáimba foglalom Ádámot is a többi gyermekkel együtt, reménnyel és bízalommal vagyok járásáért.köszönettel fogadok fejlődéséről a továbbiakban is videót. ha tudok bármiben segíteni megteszem
Ha szomoruak vagyunk a gyermek betegsége miatt ,akkor is lehetünk boldogok, mert a gyermek mosolyában százszorosan visszaad mindent.
sok van mi csodálatos de a gyermeknél nincs semmi csodálatosabb.
szeretettel gondolok családotokra : Zajovicsné Vizer bernadett/kuratórium elnök

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése